Personalul nostru:

Personalul 4wedding.ro a fost atent selectionat pentru a lucra în acest domeniu atât de sensibil și atent. Noi toți iubim ceea ce facem și toată munca noastră se face cu dragoste și responsabilitate.

Scopul nostru

Pe viitor ne dorim sa ajungem lideri pe piața
internă din România în materie de articole pentru
evenimente și să avem o acoperire cât mai mare
a Clienților mulțumiți.

Istoricul nostru

Exact ca majoritatea firmelor și noi am început de jos, de la cateva produse am ajuns acum să comercializăm peste 2500 de produse din domeniul events. Însă nu ne oprim aici, suntem în continuă căutare de noi furnizori de produse.

Cu ce ne ocupăm?

Încă din 2008 firma noastră comercializează si personalizează invitații de nuntă și botez, accesorii, mărturii, sticle și etichete, cadori + multe alte produse din domeniul evenimentelor. Cu un istoric de peste 5600 comenzi onorate cu success, ne propunem să onorăm mult mai multe comenzi și în mediul online.

Scopul nostru

Scopul nostru pentru următoarea perioadă este de a intra pe piața online și de a satisface o multitudine de clienți noi care la randul lor ne vor recomanda prietenilor și cunostințelor. Încercăm pe cât putem de mult să satisfacem toate nevoile și să acoperim toată gama de produse necesare evenimentelor, să puteți găsi tot ceea ce vă interesează și aveți nevoie într-un singur loc.

Istoria Companiei

In anul 2008 inființăm un Magazin IT (damagePC), tot în același an înființăm (damageStudio) un Copy Centre stradal care ulterior se profilează și pe personalizarea și comercializarea de invitații și articole pentru evenimente. În 2020 înființăm (4wedding by damageStudio) denumire cu care ne axăm doar pe productia și distribuirea de produse destinate evenimentelor.

Avantajul de a lucra cu noi!

Știm că 90% din clienți sunt pentru prima dată în fața acestui mare și important pas din viața lor, de aceea îi putem sfătui, îndruma, asculta și rezolva în toate întrebările și dilemele lor. Dacă aveți întrebări sau nedumeriri în legătură cu produsele alese sau cantitatea lor ne puteti contacta fără ezitare.

Ce putem face pentru tine?

De la realizarea machetei pentru invitație, la tipărirea ei și până la ambalare totul se face cu cea mai mare atenție. Clientul trebuie să fie 100% mulțumit de serviciile noastre.

Din experiența noastră știm că sunt clienți și din afara Țării, de aceea oferim și transportul internațional prin firme de Curierat Rapid sau Posta. Chiar și prin Poșta Română produsele ajung la destinație în maxim 1-2 săptămâni.

Compania noastră a încheiat contracte cu firme de curierat de pe teritoriul țării noastre și a negociat cele mai mici prețuri pentru clienții noștri. Odată expediate, produsele comandate vor ajunde la cumpărător în maxim 24/48h.

Cu o vastă experiență acumulată în timp Consultanții noștri vă oferă gratuit suport și îndrumare în alegerea produselor cât și a necesarului de bucăți pentru a vă putea acoperi nevoia de produse necesare evenimentului dorit.

Cu un istoric de peste 5600 comenzi onorate cu succes majoritatea clienților au fost extrem de mulțumiți de serviciile oferite de noi.