Metode de Plată

Plata online cu cardul

Pentru a-ți ușura plata online cu cardul poți să-l salvezi direct din contul tău de client 4wedding sau la oricare dintre cumpărăturile tale.

Cum plătesc online?

Daca ai cardul salvat în contul 4wedding, e cel mai simplu: selectează-l din metodele de plată disponibile și apasă butonul Plasează comanda. Plata se efectuează automat.
Dacă ai un card pe care încă nu l-ai salvat în contul tău 4wedding, selectează metoda de plată Card de credit sau de debit, optiunea Card nou, apasa butonul Plasează comanda, completează datele cardului tău în noua fereastră și apasa butonul Plăteste.

Tranzacția urmează să fie confirmată printr-un e-mail pe adresa asociată contului tău 4wedding. În cazul în care plata nu se confirmă, vei primi un mesaj de reincercare. Dacă alegi să salvezi cardul, la urmatoarea comandă îl vei putea selecta fără a mai fi nevoie să introduci toate datele.

Pentru a crește securitatea plătilor online, în acord cu ultimele reglementări UE, începând cu 14 septembrie, băncile din Romania vor introduce treptat un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare îți poate fi solicitat în procesul de autorizare a plății, alături de codul 3D Secure pe care îl primești prin SMS.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2).

Plata Ramburs

Plata se face în lei, integral, la primirea coletului sau la ridicarea produselor de la sediul 4wedding.

Ordin de plata

Acest tip de plată se face doar în baza facturii proforme trimise de 4wedding pe adresa de e-mail asociată contului de pe care se plasează comanda.
Livrarea produselor se face după confirmarea plății proformei emise în contul specificat în document.
În cazul persoanelor juridice, pentru a intra în posesia coletului sunt necesare actul de identitate și o împuternicire din partea firmei.

Plata prin SMS

Știm foarte bine că plata prin SMS este o metodă foarte la îndemână și simplă oricui. De aceea am implementat și această metodă de plată în site-ul nostru. Această metodă de plată se adresează în special pentru articole personalizate sau mici cadouri.

Plata prin Cripomonede

La 4wedding.ro poți plăti folosind criptomonede: Bitcoin (BTC)

Ghid de plata

  • Adaugă produsul/produsele în coș.
  • Alege metoda de plata „Criptomonede (BTC)”, prin scanare QR sau transfer la adresa”
  • Apasa butonul ”Plasează comanda”.
  • Alege criptomoneda dorită în ecranul de plată
  • Scaneaza codul QR afișat pe ecranul calculatorului folosind aplicatia ta portofel. Alternativ, poti transfera manual suma respectivă din portofel la adresa Bitcoin afișată sub codul QR, fără a depăși intervalul de valabilitate.
  • Confirmă tranzacția.
  • Validarea plății în rețeaua Bitcoin va dura câteva minute, plata va deveni vizibilă în sistemul nostru și comanda ta va putea fi procesată și livrată.
  • – Atenție: Plățile în Bitcoin se decontează la valoarea în RON din momentul schimbului și nu pot fi returnate decât în RON, la valoarea decontată.